Равномерен, гладък обем и подчертани мигли. Без слепвания. Без роненене. Новата Snapscara е спиралата,

...
Равномерен, гладък обем и подчертани мигли. Без слепвания. Без роненене. Новата Snapscara е спиралата,
Коментари Харесай

SNAPSCARA - спиралата, в която се влюбихме!

Равномерен, равен размер и подчертани мигли. Без слепвания. Без роненене. Новата Snapscara  е спиралата, с която можем да реализираме всичко това с една стъпка.

Спиралата е с прелестен кремообразен туш, който нанасяте с лекост, с цел да получите незабавно изтънчен размер. Тази лесна за нанасяне и премахване формула приляга точно и изчезва бързо единствено с едно придвижване. Без повече сплъстявания и залепнали мигли. Подходящата спирала даже и при чувствителни очи.

Новата  Snapscara e първата серпантина на обичаната ни марка Maybelline  без восъци. Нейната извита четка нежно се плъзга по миглите и внимателно ги обгръща в първокласен туш, с цел да подчертае всяка една от тях по изтънчен метод, като им достави моментална компактност и размер. Миглите витално пърхат в натоварен и кондензиран цвят през целия ден.

Отстраняването на спиралата е също извънредно елементарно. Нямате потребност от специфични дегримьори. Не се постанова интензивно и увреждащо търкане на миглите. Памучен тампон и топла вода са ви безусловно задоволителни, с цел да почистите спиралата. Важно е да се означи, че Snapscara е офталмологично тествана.

Разнесете туша с равномерни придвижвания, започващи от основата на миглите. Започнете от външния към вътрешния ъгъл на окото и се насладете на съвършения резултат. Спиралата за размер разрешава да надграждате плътността на миглите, можете да повторите нанасянето, до момента в който постигнете желанието си за трагични мигли. След това изчакайте спиралата да изсъхне и да фиксира извивката на миглите.

За да отстраните спиралата, намокрете памучен тампон с хладка вода и нежно масажирайте миглите. На финала можете да почистите с дегримьор околоочната зона.

Със Snapscara се подгответе за доста похвали, красиви моменти и съвършено подчертани мигли!  

 

С поддръжката на Maybelline

Автор: Данаил Велков
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР